L’estiu més gran. Activitats per a la gent gran

Aquest any la situació epidemiològica de la primavera ha obligat a replantejar la Setmana de la Gent Gran de Solsona. En lloc de concentrar les activitats durant una setmana, s’ha reformulat la iniciativa amb un mes de propostes culturals, divulgatives, lúdiques i físiques, totes gratuïtes.

Música, xerrades, tallers, un recital poètic, aiguagim i ioga a les piscines municipals, passejades guiades i una visita a l’orgue de la catedral, en grups reduïts, són algunes de la quinzena d’activitats culturals, divulgatives, lúdiques i físiques a què pot participar la gent gran de Solsona durant el mes de juliol. Totes les propostes, organitzades per la regidoria d’Afers Socials, els Serveis Socials i el Consell de la Gent Gran, són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia. 

Les inscripcions es cursaran els matins, de 9 a 14 h a les dependències municipals dels Serveis Socials (segon pis de l’ajuntament) i s’allargaran durant tot el mes mentre hi hagi places disponibles. 

A l’enllaç següent podeu descarregar-vos la programació en format digital. El fulletó en paper es distribuirà la setmana del 5 de juliol a les dependències municipals i al Casal Cívic.  

NOTA: canvi de dies i horari de les sessions de ioga a les piscines municipals! Es faran els dissabtes 17, 24 i 31 a les 10 h. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s