Resultats de les consultes ciutadanes

En aquest espai es poden consultar els resultats de les diferents consultes ciutadanes realitzades des del consistori.

  • Consulta ciutadana per posar noms de dona als nous carrers de la Cabana del Silo realitzada del 3 al 16 de juny de 2021: Hi van participar un total de 150 persones. Cada participant podia votar tres noms. Les votacions de cada nom van ser les següents:
Mercè Rodoreda78 vots
Rosa Sensat69 vots
Montserrat Roig52 vots
Montserrat Ubach47 vots
M. Aurèlia Capmany43 vots
Carme Karr39 vots

Altres noms com Agnès de Torroja, Maria Álvarez de Haro i Teresa Pàmies van tenir menys de 40 vots. Alguns dels noms suggerits per la ciutadania van ser Palimar Jaquetti (14 vots), Neus Català (5 vots) i els altres només van tenir un o dos vots.

Respecte al format de la participació, 94,7% van participar telemàticament i el 5,3% presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Referent al gènere, 62,7% van ser dones i 37,3% homes.


  • Procés participatiu per posar nom a la plaça del col·legi electoral de l’1 d’Octubre realitzat del 21 de febrer al 16 de març de 2018: Hi van participar 170 persones. Els vots que van rebre les propostes oficials van ser:
U d’octubre119 vots
República36 vots
Independència23 vots
Referèndum8 vots

De les propostes fetes per la ciutadania plaça de la Democràcia va tenir 7 vots, de la Llibertat 3 vots. Altres opcions recollides van ser plaça de Catalunya, de la Pau, de la Voluntat del Poble, de la Paciència i de la Rendició. Finalment, vuit aportacions van manifestar-se en contra dels quatre noms proposats per les seves connotacions polítiques i independentistes.

Respecte al format de la votació, 153 persones van votar telemàticament a partir de l’aplicació creada i 18 presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s