«Cafè amb l’alcaldessa»

Un «Cafè amb l’alcaldessa» és una iniciativa periòdica oberta a la ciutadania i a col·lectius específics per tal d’abordar temes que afecten el municipi i que siguin competència de l’Ajuntament. Així doncs, l’alcaldessa de Solsona es proposa compartir taula en un bar —a concretar— amb la ciutadania cada quinze dies.

L’objectiu d’aquests cafès és oferir a tothom la possibilitat de parlar amb l’alcalde sense els formalismes de la casa consistorial. Però això no pot costar ni un euro a les arques municipals” segons David Rodríguez. Ara bé, el mateix batlle reitera que “han de quedar al marge d’aquestes convocatòries aquelles qüestions molt puntuals que afecten a títol particular, per a les quals es pot concertar una reunió al despatx de l’alcalde“.

Han de quedar al marge d’aquestes convocatòries aquelles qüestions molt puntuals que afecten a títol particular, per a les quals es pot concertar una reunió al despatx de l’alcalde”

Aquestes trobades estan pensades per tractar qualsevol tema que interessi els assistents. Amb tot, si hi ha determinats col·lectius que volen abordar un àmbit concret, poden demanar-ho amb antelació a través del correu electrònic alcaldia@ajsolsona.cat, des del qual també es pot sol·licitar la trobada, juntament amb el telèfon 973480050 (ext. 109).