L’Ajuntament solsoní programa cinc noves visites de barri al nucli antic, al Tossal, la Creu Blanca, el Pont i la Cabana d’en Geli

Els regidors Antoni Carralero i Isabel Roca convoquen el veïnat els dies 22 i 23

Divendres i dissabte de la setmana vinent l’Ajuntament de Solsona continua la ronda de visites als barris encetada a primers de mes per fer un seguiment de les últimes actuacions realitzades i recollir possibles aportacions. El divendres 22 a les quatre de la tarda Antoni Carralero, regidor temporalment adscrit al nucli antic, programa una trobada amb el veïnat d’aquest sector a la plaça de Sant Joan.

La resta de visites es concentraran dissabte al matí. A les deu, la regidora Isabel Roca convoca la ciutadania de la Creu Blanca al camí de la Creu; a les onze, Carralero serà al parc infantil del Tossal i el Serrat d’en Mingo; a un quart de dotze, Roca es reunirà amb els veïns del sector del Pont a la placeta de l’edifici Tauro, i a dos quart d’una, amb els de la urbanització de la Cabana d’en Geli.

Des de principi de mes i fins la setmana passada s’han dut a terme quatre visites de barri, inclosa la dels polígons industrials. Aquestes reunions, concebudes des del 2015 com un canal de participació ciutadana, es programen anualment, tot i que en alguns casos s’han dut a terme amb més freqüència. La ciutat està dividida per a aquest fi en divuit sectors, assignats en grups de tres a sis regidors del govern municipal, que actuen d’interlocutors directes de cada barri amb l’Ajuntament.

HoresDivendres 22 de febrer Hores Dissabte 23 de febrer
16 hNucli antic (plaça Sant Joan)10 hCreu Blanca (camí de la Creu, entrada a la urbanització)
11 hTossal i Serrat d’en Mingo (parc infantil)
11.15 hSector del Pont (plaça de l’ed. Tauro)
12.30 hCabana d’en Geli (parc infantil del c. de la Font del Corb)
Calendari de visites als barris