PROJECCIÓ: “CRUELLA”

El Teatre Comarcal acull la projecció de la cinta ‘Cruella’ a proposta del Consell d’Adolescents de Solsona. És una activitat gratuïta organitzada per l’Oficina Jove del Solsonès i l’Ajuntament.

Estella, interpretada per Emma Stone, és una estafadora jove i creativa que s’associa a dos lladres per sobreviure als carrers del Londres dels anys setanta. Però la seva vida dona un tomb quan una llegendària dissenyadora descobreix el seu talent per la moda. Aquesta és la història de Cruella (Estats Units, 2021), que es projecta aquest dissabte al Teatre Comarcal. 

És una pel·lícula organitzada per l’Oficina Jove del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona a partir d’una proposta del Consell d’Adolescents de la ciutat i es recomana al públic a partir de 12 anys. L’entrada és gratuïta. Aquesta projecció és una prova pilot i, en cas que funcioni, es programaran més pel·lícules per als  joves.

Quan
26/03/2022
de 18:30 a 20:00
Telèfon de
contacte
973 98 02 75

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s